خوشخوراکهای واقعی و دوستداران چای برگ واقعی ترجیح میدهند آن را طبق قوانین و سنتهای چای دم کنند. با این حال، آنها اغلب زمان کافی برای تمام مراحل دم کردن ندارند.
دم کردن چای با استفاده از چای کیسه ای جهان معروف که ریشه محکمی در زندگی روزمره دارند، بسیار سریعتر است. با این حال، به گفته پیروان سنت های چای، آنها از نظر کیفیت با چای شل تفاوت زیادی دارند.
نام این محصول برای خود صحبت می کند – یک کیسه کوچک ساخته شده از کاغذ، پارچه یا اغلب پلاستیک. برای دقیق تر، موارد زیر اغلب به عنوان مواد ساخت انتخاب می شوند:
در داخل کیسه یک قسمت چای قرار داده شده است که دقیقا برای یک لیوان یا فنجان طراحی شده است. برای راحتتر کردن برداشتن آن از آب جوش، نخی با طول کوچک عرضه میشود که با استفاده از یک براکت فلزی به کیسه متصل میشود.
چای کیسه ای به انواع زیر تقسیم می شود:
مستطیل با نخ برای بیرون کشیدن آب در حال جوش، ساخته شده از الیاف چوب-کاغذ.
گرد ساخته شده از الیاف چوب-کاغذ. از ویژگی های این کیف عدم وجود نخ است. این نوع چای کیسه ای در انگلستان بسیار محبوب است، جایی که کیسه ها را از آب در حال جوش خارج نمی کنند، بلکه در ته فنجان می گذارند.
ساخته شده از پلاستیک مشبک به شکل هرمی. این فرم به عطر چای اجازه می دهد تا در طول فرآیند دم کردن، خود را با قدرت کامل آشکار کند.
چای کیسه ای بزرگ، بسیار بزرگتر از چای های سنتی. یک وعده چای در چنین کیسه ای برای یک قوری طراحی شده است.
چای کیسه ای بدون محتویات (خالی). اینها در خانه استفاده می شوند. می توانید با سفت کردن کیسه با نخ موجود، محتویات آن را به سلیقه شخصی خود قرار دهید.
امروز احتمالاً حتی یک نفر نیست که حداقل یک بار در زندگی خود چای را با چای کیسه ای دم نکرده باشد. اصل عملکرد چای کیسه ای شناخته شده و ساده است.
در لیوان یا قوری قرار می گیرد. پس از آن، آب جوشیده شده با دمای مورد نیاز، که روی بسته بندی چای نشان داده شده است، در ظروف ریخته می شود – همه اینها به نوع برگ های چای بستگی دارد. به محض اینکه برگ های چای به طور کامل خاصیت طعم دهنده خود را آشکار کردند، کیسه را باید با کشیدن نخ از لیوان جدا کنید.
فرآیند تولید چای کیسه ای
از نظر تکنولوژیکی، فرآیند ساخت چای کیسه ای و طراحی آن نیز ساده است. بنابراین، چای کیسه ای در کارخانه بسته بندی چای ساخته می شود.
دو رول از مواد از پیش انتخاب شده (که تصمیم به ساخت کیسه ها گرفته شد) به تسمه نقاله – از بالا و پایین در زیر تلگراف وارد می شود. در طول حرکت نوار نقاله، تلگراف به نسبت های مساوی و دقیق اندازه گیری شده، برگ های چای را روی مواد می گذارد.
قبل از اینکه چای به تسمه نقاله برخورد کند، تحت کنترل کیفیت دقیق قرار می گیرد. بلافاصله چای با لایه دوم مواد پوشانده می شود. علاوه بر این، لبه های کیسه در یک درام مخصوص با استفاده از چسب حرارتی محکم می شوند. مرحله بعدی این است که نخ را با منگنه های فلزی مخصوص به هر کیسه محکم کنید. و مرحله نهایی بسته بندی در بسته بندی های از پیش آماده با نام های تجاری سازنده خواهد بود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.