بیشترین میزان منیزیم در سرکه انگور خانگی تهیه شده از انگور سولاریس با شکر افزوده (100.05 میلی گرم در لیتر) و کمترین آن در سرکه Johanniter بدون قند افزوده (62.64 میلی گرم در لیتر) مشاهده شد.
سطوح آن مواد معدنی به انواع انگور بستگی داشت که در ادبیات نیز تایید شده است.
علیرغم تفاوت در سطوح آن مواد معدنی در نمونههای مورد آزمایش، تفاوتهای آماری معنیداری فقط برای محتوای کلسیم در برخی از نمونههای سرکه مشاهده شد.
سطوح کلسیم و منیزیم تعیین شده در مطالعه ما با مقادیر مشاهده شده در شراب توسط Kment و همکاران مقایسه می شود.
نویسندگان یک تجزیه و تحلیل عنصری از شراب های جمهوری چک انجام دادند که به همان منطقه تولید شراب لهستان تعلق دارد. محتوای کلسیم در این مطالعه در محدوده 47.7-210 میلی گرم در لیتر، و منیزیم 48.9-108 میلی گرم در لیتر است.
سرکهها همچنین از نظر غلظت ریزمغذیها مانند آهن، منگنز، روی و عناصر کمیاب Cu و Sr مورد آزمایش قرار گرفتند. سایر فلزات سنگین مانند سرب و کروم نیز در این مطالعه اندازهگیری شدند.
با این حال، غلظت آن عناصر در نمونه های هضم شده به حد تشخیص (LOD) توسط ICP-OES (سرب LOD 0.01 میلی گرم در لیتر، کروم LOD 0.01 میلی گرم در لیتر) نرسید.
کمترین غلظت آهن (Fe) در نمونههای مورد آزمایش در سرکه Johanniter بدون قند افزوده (0.45 میلیگرم در لیتر) و بیشترین در سرکه Souvignier gris بدون شکر (0.81 میلیگرم در لیتر) مشاهده شد.
با این حال، تفاوت آماری قابل توجهی وجود ندارد. محتوای آهن در شراب ها و سایر محصولات انگور به شدت با سطوح خاک آن ماده معدنی در محل رشد در ارتباط است.
همچنین می تواند تحت تأثیر روش های مورد استفاده برای به دست آوردن محصولات انگور، از جمله فرآیندهای تخمیر و تجهیزات شراب سازی قرار گیرد.
لطفاً توجه داشته باشید که در مطالعه فوق، همه گونههای انگور از یک منطقه جغرافیایی منشا گرفتهاند. از این رو، می توان نتیجه گرفت که سطوح خاک آن کانی مشابه خواهد بود.
بیشترین سطح منگنز در سرکه تهیه شده از انگور Souvignier Gris با شکر افزوده (1.19 میلی گرم در لیتر) و کمترین آن در Prior vi مشاهده شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.