برخلاف قهوه، به نظر نمیرسد چای توینینگز عطری ادراکات منفی ایجاد کند. من افراد بیشتری را می شناسم که فکر می کنند چای بسیار مفیدتر از قهوه است.
مانند قهوه، تعداد نسبتا زیادی از مطالعات به ارتباط بین چای و سلامتی پرداخته اند. اکثر مطالعات سختگیری کارآزمایی های کنترل تصادفی شده را ندارند و علیت را ثابت نمی کنند.
اما مطالعات زیادی در دسترس بود که من توانستم بر مرورهای سیستماتیک و متاآنالیزها یا «مطالعات مطالعاتی» تمرکز کنم.
نه مطالعه کوهورت آینده نگر، سه مطالعه کوهورت گذشته نگر و چهار مطالعه مقطعی شامل بیش از 800000 شرکت کننده به بررسی ارتباط بین چای و بیماری کبدی پرداخته اند.
کسانی که چای مینوشیدند کمتر به سرطان کبد، استئاتوز کبدی، سیروز کبدی و بیماری مزمن کبدی مبتلا بودند. این یافته ها را در یک بررسی سیستماتیک قبلی که در سال 2008 منتشر شده بود تأیید کرد.
چای با کاهش خطر افسردگی مرتبط است. یک متاآنالیز در سال 2015 از 11 مطالعه با تقریباً 23000 شرکت کننده نشان داد که به ازای هر سه فنجان چای مصرف شده در روز، خطر نسبی افسردگی 37 درصد کاهش می یابد.
در The Upshot Newsletter Analysis که سیاست، سیاست و زندگی روزمره را با تاکید بر داده ها و نمودارها توضیح می دهد، ثبت نام کنید. آن را به صندوق ورودی خود ارسال کنید.
چای همچنین با کاهش خطر سکته مغزی همراه بود، به طوری که افرادی که حداقل سه فنجان در روز مصرف می کردند، 21 درصد کمتر از افرادی که کمتر از یک فنجان در روز مصرف می کردند، خطر ابتلا به آن را کاهش دادند.
یک متاآنالیز جدیدتر 22 مطالعه آینده نگر را روی بیش از 850000 نفر بررسی کرد و دریافت که نوشیدن سه فنجان چای اضافی در روز با کاهش بیماری عروق کرونر قلب (27 درصد)، مرگ قلبی (26 درصد)، سکته مغزی ( 18 درصد، کل مرگ و میر (24 درصد)، انفارکتوس مغزی (16 درصد) و خونریزی داخل مغزی (21 درصد).
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.